Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Kluwer - Juridische Community Sites

Op basis van Liferay heeft Proteon voor Kluwer de 'Juridische Community Sites' ontwikkeld. Het betreft een aantal community sites dat zich richt op specifieke rechtsgebieden voor juridische professionals.

Iedere Community Site richt zich op een bepaald rechtsgebied, zoals bijvoorbeeld strafrecht of ondernemingsrecht. De sites gebruiken alle dezelfde functionaliteit, hebben alle een vergelijkbare indeling, hebben alle een consistente vormgeving en kunnen hun content onderling delen.

De sites zijn ontwikkeld op basis van Liferay 5 Enterprise Edition met behoud van zoveel mogelijk standaardfunctionaliteit om eventuele updates eenvoudig mogelijk te maken. Dit was ook een expliciete wens van Kluwer.

Kluwer Csites StrafrechtKluwer Csites Ondernemingsrecht

De inhoud van de 'Juridische Community Sites' komt uit verschillende bronnen. Er wordt zowel gebruik gemaakt van Liferay's eigen CMS-functionaliteit (Web Content), als van content uit externe bronnen (geïmporteerd via XML- en RSS-feeds). Door middel van het taggen van content kan deze vervolgens op elke gewenste plaats en in ieder gewenste Community getoond worden. Hierdoor kan content met zo min mogelijk moeite, zo goed mogelijk worden ontsloten.

Bijzonderheden

  • Content delen tussen communities: Aangezien Liferay 5 niet mogelijkheid biedt om content tussen communities te delen, is er functionaliteit ontwikkeld in het theme die het delen van content tussen verschillende communities mogelijk maakt.
  • Eén theme met meerdere kleuren: Aan de hand van de URL bepaalt het theme in welke kleur de site moet worden weergegeven. Zo hoeft er bij veranderingen maar één theme in plaats van meerdere aangepast te worden.
  • LinkedIn registratie: Gebruikers kunnen hun LinkedIn-profiel en -gegevens gebruiken tijdens het registreren.

Over Kluwer

kluwer logoKluwer is de grootste online uitgeverij en informatie-dienstverlener van Nederland. Via meerdere media zoals communities, portals en online databanken, maar ook tijdschrijften, boeken en trainingen, stellen zij vakgerichte informatie beschikbaar voor professionals als juristen, fiscalisten, acoountants en bestuurders. Kluwer is onderdeel van Wolters Kluwer, een mondiale aanbieder van informatie diensten.

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.