Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

TNO - RI&E Enterprise Plone Hosting

Elk bedrijf met personeel moet (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers. Dit onderzoek heet een risico-inventarisatie en –evaluatie: RI&E. Het moet schriftelijk worden vastgelegd: zowel de inventarisatie van de risico’s, de evaluatie daarvan én het plan van aanpak dat daaruit volgt.

RI&E LogoTNO heeft voor de vastlegging van RI&E-instrumenten een tweetal webapplicaties laten ontwikkelen: de website http://www.rie.nl en een instumentenbeheer applicatie http://instrumenten.rie.nl. Beide applicaties zijn vanaf 2004 bij Proteon gehost. Vanwege interne hostingcentralisatie heeft TNO in die periode eenmaal besloten de hosting van het RI&E-platform bij een andere hosting- en beheerpartij onder te brengen. Binnen twee jaar kwam het platform echter terug.

Het hosten en beheren van een platform als dit is namelijk geen sinecure. Het platform bestaat uit meerdere applicaties welke content, subcontent en instrumenten bieden. Proteon host en beheert het platform in een Enterprise Managed Hosting-variant met een geclusterde productieomgeving en een gescheiden acceptatieomgeving.

In 2010 heeft een herbouw in Plone 4 plaatsgevonden van het instrumenten-gedeelte van het platform. Deze versie is trapsgewijs in het hostingplatform geïntegreerd. Door het eerst separaat van het bestaande platform een schaduwplatform met de nieuwe versie in te richten en na acceptatie door TNO de platformen te switchen.

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.