Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

KNMP KennisTest - Houdt de apotheken scherp

Voor de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) heeft Proteon een groot aantal applicaties en website gebouwd. Als hulpmiddel voor het toetsen van het kennisniveau van Apotheken en haar medewerkers heeft de KNMP de KNMP KennisTest laten ontwikkelen.

KNMP KennisTest ScreenshotHet betreft hier een Plone webapplicaties welke een aantal casus presenteert aan de gebruiker. Hierna wordt over de casus een aantal vragen gesteld, waarbij een bepaald percentage correct dient te worden beantwoord.

Proteon heeft een op Plone gebaseerde webapplicatie gebouwd waarmee de KNMP zelf toetsen kan aanmaken en beheren. Er is een koppeling gemaakt met het ledenbestand van de KNMP waardoor apotheken automatisch toegang verkrijgen tot de KennisTest-applicatie. Ook is er een koppeling gemaakt met een accreditatiesysteem, waarbij op basis van een XML-RPC-interface behaalde resultaten worden teruggekoppeld. Daarnaast bevat de applicatie uitgebreide statistiekvergaring en -representatie om behaalde resultaten per apotheek, regio of landelijk te bekijken.

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.