Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

European Committee for Homeopathy

De European Committee for Homeopathy is de vertegenwoordigersorganisatie voor alle homeopathen in Europa. Zij is georganiseerd in 37 groepen (associations) verdeeld over 22 Europese landen.

ECH logoTon Nicolai, president van de European Committee for Homeopathy:

"Ik vond het prettig om met deskundigen te werken. De klantvriendelijkheid en heldere afspraken hebben bijgedragen aan een prettige samenwerking. Ik had op ieder moment inzicht in de status van het project en de kosten."

Ton omschrijft de projectperiode als een leuk avontuur met als eindresultaat een mooie website die voldoet aan zijn voorstelling en verwachtingen.

De oude website van de ECH bevatte homeopatische informatie voor beleidsmakers en de media, maar was zeer statisch met weinig mogelijkheden voor gebruikers om zelf inhoud toe te voegen en had een ouderwetse uitstraling. Proteon ontwierp en ontwikkelde een nieuwe website met behulp van het krachtige CMS Plone dat vele mogelijkheden geeft tot user-generated content.

Naast veel homeopatische informatie voor de bezoekers, is er de mogelijkheid voor leden van de verschillende subcommittees om via de site documenten met elkaar te delen, te bewerken en te publiceren, die niet voor andere gebruikers toegankelijk zijn. In dit intranet gedeelte van de website kunnen ze ook via het forum met elkaar discussiëren.

ECH Home screenshot ECH subcommittee area

De vormgeving van de nieuwe site past geheel bij de huisstijl van de ECH en zorgt voor een rustige, aantrekkelijke uitstraling. Inmiddels is de ECH site uitgebreid met een koppeling naar een externe databank met homeopathische provings waarin testen met homeopathische geneesmiddelen en de resultaten staan beschreven.

Naast ontwerp en ontwikkeling heeft Proteon geholpen bij het structureren van de content en het creëren van een goede interactie voor de gebruikers door middel van landing pages. Op deze manier kunnen gebruikers snel de informatie vinden die voor hen interessant is.

Bekijk hier de website van ECH


Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.