Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Plone Cases

Hier vindt u onze Plone cases
Bavaria.com - Worldwide beer, maar niet overal
Voor Bavaria.com levert Proteon enterprise managed Plone hosting. Achter deze domeinnaam zitten diverse subsites wier content getoond wordt op basis van herkomst van de bezoeker.
European Committee for Homeopathy
De European Committee for Homeopathy is de vertegenwoordigersorganisatie voor alle homeopathen in Europa. Zij is georganiseerd in 37 groepen (associations) verdeeld over 22 Europese landen.
Het Jostiband Orkest
Als grootste muziekformatie van verstandelijk gehandicapten ter wereld met veel drukbezochte concerten, heeft het Jostiband Orkest een mooie website nodig. Voor de nieuwe Jostiband website ter ere van het 45 jarig bestaan heeft Proteon Plone ingezet.
KNMP KennisTest - Houdt de apotheken scherp
Voor de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) heeft Proteon een groot aantal applicaties en website gebouwd. Als hulpmiddel voor het toetsen van het kennisniveau van Apotheken en haar medewerkers heeft de KNMP de KNMP KennisTest laten ontwikkelen.
TNO - RI&E Enterprise Plone Hosting
Elk bedrijf met personeel moet (laten) onderzoeken of het werk gevaar kan opleveren of schade kan veroorzaken aan de gezondheid van de werknemers. Dit onderzoek heet een risico-inventarisatie en –evaluatie: RI&E. Het moet schriftelijk worden vastgelegd: zowel de inventarisatie van de risico’s, de evaluatie daarvan én het plan van aanpak dat daaruit volgt.
Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.