Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Preferred Liferay Supplier voor SURFdiensten

SURFdiensten dat deel uitmaakt van SURF(net) heeft een overeenkomst gesloten met Proteon om op te treden als Preferred Liferay Supplier voor haar klanten.

Gecentraliseerde SURFDiensten-ontsluiting

Proteon werkt sinds 2010 innig samen met SURF om een portal-oplossing te bieden voor het SURFDiensten platform. Dit heeft geresulteerd in een oplossing waarbij Liferay als centrale ontsluiting (portaal) kan optreden voor de overige diensten in het platform. Het systeem biedt Single Sign-On waardoor het werken met het gehele platform kan plaatsvinden zonder dat telkens opnieuw hoeft te worden ingelogd. Liferay kan hierbij zowel optreden als Portaal, waar alle overige diensten in verzameld worden, of als content generator voor andere Open Social systemen (zoals bijvoorbeeld iGoogle).

Preferred Liferay Supplier

Sinds september 2011 is Proteon officieel Preferred Liferay Supplier voor SURFDiensten. Wij bieden diverse Liferay-producten via SURF die speciaal zijn gericht op universiteiten, hogescholen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen, bibliotheken en musea. De service strekt zich uit van Liferay as a Service (LaaS/SaaS) tot volledig redundant uitgevoerde Liferay clusters met fail over. Daarbij kan de oplossing schalen naar het daadwerkelijke gebruik en verbruik, zodat het naast een betrouwbare ook een voordelige oplossing is

U bent niet de eerste

Proteon levert reeds Liferay-oplossingen en -diensten aan de Hogeschool Leiden, AVANS Hogeschool en diverse andere partijen. Bekijk ons portfolio voor meer informatie. Mocht u vragen hebben of meer informatie over onze diensten willen, neem contact met ons op. Voor degenen die een Managed Hosting oplossing bij ons afnemen, ligt er tevens een Gratis implementatie van hun huisstijl in Liferay te wachten.

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.