Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay Cases

Vind hier onze Liferay cases
Domino's Pizza - Liferay als ingredient
Proteon levert Liferay Enterprise Hosting aan Domino's Pizza's ten behoeve van het magazijnbeheer en de bevoorrading van haar winkels.
Hogeschool Leiden - Liferay portaal
Voor de Hogeschool Leiden realiseert Proteon een pilot portal om de geschiktheid van Liferay voor gebruik door de Hogeschool aan te tonen.
Kluwer - Juridische Community Sites
Op basis van Liferay heeft Proteon voor Kluwer de 'Juridische Community Sites' ontwikkeld. Het betreft een aantal community sites dat zich richt op specifieke rechtsgebieden voor juridische professionals.
Ontwikkeling van iAvans Portaal in Liferay
Avans streeft er naar om kenniscommunities te ontwikkelen waarbij kennis optimaal ontwikkeld en gedeeld kan worden. Liferay en Proteon zijn daar perfecte partners bij.
Preferred Liferay Supplier voor SURFdiensten
SURFdiensten dat deel uitmaakt van SURF(net) heeft een overeenkomst gesloten met Proteon om op te treden als Preferred Liferay Supplier voor haar klanten.
Proteon en SURFnet werken samen aan SURFconext
SURFconext is het nieuwe platform van SURFnet om de infrastructuur van SURFnet eenvoudig open te stellen voor dienstenleverancies en afnemers. Proteon heeft binnen SURFconext de Liferay adapter voor de federatieve Single Sign-On ontwikkeld.
Proteon, Deltares en Liferay: OpenDelft3D gaat Open Source!
Het Open Source ontwikkelmodel kent veel voordelen. Deltares onderkent dit en maakt nu de OpenDelft3D pakketten ook Open Source. Als communityplatform heeft Deltares voor Liferay gekozen, Proteon helpt bij de implementatie hiervan.
Zorgportaal Rijnmond
Een op Liferay 6 gebaseerde portal welke zich in de komende jaren gaat ontwikkelen tot dé plek voor het vinden van de juiste informatie op het gebied van zorg en welzijn in de regio Rijnmond.
Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.