Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Plone Managed Hosting

Met Plone Managed Hosting houdt Proteon uw applicatie in de lucht en worden eventuele problemen snel opgelost.

Plone logoManaged Hosting met Proteon biedt u drie niveaus van dienstverlening: op hardware-niveau, op besturingssysteemniveau, en op de Zope/Plone installatie. Dit resulteert in een stabiele, werkend platform voor uw applicatie. Proteon heeft een volledig redundant netwerk met twee datacenters in Rotterdam en Amsterdam, zodat de beschikbaarheid van uw applicatie optimaal is.

Monitoring

Onze monitoringsystemen voor servers, prestaties en applicaties houden voortdurend de status van de systemen in de gaten. Wanneer een monitoringsysteem fouten ontdekt worden deze middels gestandaardiseerde en efficiente procedures snel verholpen.

Productiestraat

Proteon gebruikt separate OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) omgevingen waardoor u kunt concentreren op de ontwikkeling van uw web-applicatie terwijl de actuele versie van de website in de lucht blijft voor het publiek op de productieomgeving.

Als u bij Proteon Managed Hosting afneemt hoeft u geen tijd te besteden aan updates of u zorgen te maken over de beschikbaarheid van uw applicatie. U kunt al uw tijd besteden aan uw core business.

Meer weten over onze diensten

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.