Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Onze werkwijze

Sinds de oprichting in 1995 beheert en ontwikkelt Proteon webapplicaties op basis van Open Source oplossingen. Op basis van onze jarenlange ervaring verzorgen wij ook gedegen consultancy. Onze kennis strekt zich uit tot ver buiten de portal en content management systemen.

High performance en high availability

Naast Drupal, Plone en Liferay zijn wij specialist op het gebied van Open Source Enterprise- en maatwerkoplossingen waar high performance en high availability de belangrijkste parameters zijn. Multiclient-, loadbalanced- en clusterconfiguraties al dan niet in combinatie met automatische failover, caching of point-in-time-recovery zijn bij ons meer regel dan uitzondering.

Techniek

In een Enterprise wereld is enkel het uitrollen van een standaard oplossing niet genoeg. Een applicatie of portal wordt geplaatst in een reeds bestaande infrastructuur en moet hier derhalve mee samenwerken. Koppelingen naar Enterprise Backend Systemen hebben voor ons echter weinig geheimen. Opgeslagen in Microsoft SharePoint, Salesforce, ERP- of CRM-systemen gebaseerd op Microsoft SQL of Oracle; wij ontsluiten alle gewenste data en maken deze zonodig ook nog social.

Productiestraat en releasemanagement

'Applicaties ontsluiten op het web kan iedereen, applicaties draaiend houden op het web kunnen velen, maar een applicatie werkend houden óók bij opvolgende releases, dat kunnen wij.'

Wij begrijpen dat Open Source niet betekent: onveilig, instabiel en zonder garantie. Wij sluiten SLA's met u af  over de bereikbaarheid van servers en applicaties. Wij leveren indien gewenst Enterprise hosting setups met gescheiden Productie-, Acceptatie-, Test- en Ontwikkelomgevingen (OTAP). Wij hebben ervaring met de meest gebruikte versioningsystemen, zoals CVS, Subversion en GIT en kunnen desgewenst ook het releasemanagement voor u verzorgen.

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.