Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay Training

Proteon biedt Liferay workshops en trainingen voor product managers, redacteuren en ontwikkelaars.

Liferay Introductie - Bedoeld voor: Product Managers/Beslissers

liferay-logo.jpgHet betreft hier een training van een dagdeel waar de belangrijkste zaken over Liferay aan bod komen. Het doel van deze training is om u te leren hoe uw organisatie voordeel kan behalen uit het gebruik van Liferay. Sterkten en de paar zwakten van Liferay worden uit de doeken gedaan. Voorafgaand aan deze training vragen wij de deelnemers ons te vertellen met welke andere CMS- en/of Portal-applicaties zij bekend zijn. De trainer zal vervolgens deze systemen vergelijken met Liferay en de voor- en nadelen bespreken.

Liferay Portal Training - Bedoeld voor: Redacteuren en webmasters

Een training van anderhalve dag welke de deelnemers leert hoe Liferay beheerd en geconfigureerd moet worden.  Er wordt aandacht besteed aan de configuratie van portlets, het maken van templates en het beheer van gebruikers. Als van toepassing dan kan dat laatste desgewenst aangevuld worden met de configuratie van Single Sign-On. De training begint met een dag van uitleg en hands-on ervaring en wordt een week later gevolgd door een halve dag 'help-mij-met-mijn-eigen-Liferay-problemen'. Wij moedigen de aanwezigen aan om direct na de eerste cursusdag met Liferay aan de slag te gaan en de vragen die ze hierbij krijgen te stellen (en beantwoord te krijgen) de tweede dag. Hierdoor krijgt u een training op maat en kunnen wij onze trainingen verder verbeteren.

Liferay Development Training - Bedoeld voor: Ontwikkelaars

Een training die de deelnemers leert hoe Liferay plugins gemaakt moeten worden, hoe themes gemaakt worden en hoe Liferay met al zijn plugins tot een stabiel uitrolbaar geheel gemaakt kan worden. Ook bij nieuwe software release. Deze training heeft bij ons geen vaste duur, omdat deze vooral afhangt van het kennisniveau van de deelnemers. Daarom geven we deze training altijd in de vorm van consultancy, waarbij een gecertificeerde Liferay consultant bij u op kantoor in uw ontwikkelteam meedraait en zo zijn/haar kennis deelt.

Geïnteresseerd in Liferay training?

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.