Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay Single Sign-On

Als u beschikt over meerdere applicaties waar uw gebruikers toegang toe moeten hebben, is over het algemeen voor elke applicatie een apart wachtwoord nodig. Dit zorgt niet alleen voor irritatie bij de gebruikers, maar kan ook een drain zijn op IT support.

Met de Single Sign-On oplossingen die Proteon biedt, behoren deze problemen tot de verleden tijd. Met Single Sign-On kunt u de inlogprocedures van verschillende applicaties centraliseren in één systeem met slechts één wachtwoord. Na het invoeren van het juiste wachtwoord worden enkel de applicaties beschikbaar waartoe de gebruiker is geauthoriseerd. Dit houdt in dat uw gebruikers met slechts één wachtwoord toegang hebben tot al hun systemen!

Buiten het gemak dat het onthouden van slechts één wachtwoord met zich meebrengt, brengt Single Sign-On nog meer voordelen met zich mee. Het beheer van het systeem is gecentraliseerd en de integratie van diverse systemen geeft de gebruiker het gevoel dat alle applicaties geïntegreerd zijn in één systeem. Omdat de inlogprocedure op een plaats is gedefinieerd, is het maken van aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het op termijn verhogen van de veiligheid van de procedure, eenvoudiger. Bovendien leert de ervaring dat de gebruikers van uw systeem productiever zijn als ze met een eenmalige aanmeldprocedure toegang hebben tot alle applicaties.

Proteon heeft ruime ervaring met het inpassen van Single Sign-On in bestaande infrastructuren. Wij zijn de partij om uw instantie te ontsluiten via Single Sign-On. Zaken als SAML2, LDAP en Active Directory kennen voor ons geen geheimen. Het is niet voor niets dat SURFDiensten Proteon heeft aangewezen als Preferred Liferay Supplier.

Wilt u weten wat Single Sign-On voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen?

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.