Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay Enterprise Managed Hosting

Liferay is niet zonder reden populair: het ontsluit informatie die versnipperd ligt over veel losse systemen.

liferay-logo.jpgVeel met name grotere organisaties kennen het probleem: Informatie ligt opgeslagen in een groot aantal systemen. Overzicht krijgen over wat speelt kost dan ook veel moeite.

Liferay biedt overzicht

Als portal biedt Liferay aan eindgebruikers één omgeving, waarin achterliggende systemen centraal worden ontsloten. Gebruikers krijgen centraal overzicht op alle daarin opgeslagen informatie zonder elke applicatie afzonderlijk te gebruiken. Om dit te bereiken maakt Liferay gebruik van zogeheten portlets die communiceren met uw applicaties en alle voor de gebruiker relevante informatie daaruit ophalen.

Geen impact op bestaande systemen

Doordat Liferay en de portlets gebruik maken van open standaarden is de impact op uw bestaande software nihil; aan uw bestaande infrastructuur hoeft zelden iets te worden gewijzigd. Dit maakt Liferay nog aantrekkelijker: het risico is nihil.

Geschikt voor grote omgevingen

Liferay biedt het beste van twee werelden: Het Open Source-karakter en de open standaarden garanderen flexibiliteit, terwijl de Java basis garant staat voor een grote beschikbaarheid aan adapters voor enterprise systemen.

Liferay biedt bijvoorbeeld standaard mogelijkheden tot clustering, kan overweg met Single Sign-On oplossingen en praat met kleine en grote databases, van MySQL tot Oracle. Om nog gerichter te zoeken naar bepaalde content is ook de inzet van faceted search op basis van Apache Solr of Lucene een optie.

Wat betreft de garanties en ondersteuning biedt Liferay ook daar weer het beste van de twee werelden: De basis is Open Source en vrijelijk te gebruiken en voor organisaties met behoefte aan commerciële support op de Liferaybasis zelf biedt Liferay Inc. een licentie hierop.

Proteon als gecertificeerd Liferay dienstverlener

Proteon biedt een uitgebreide dienstverlening op basis van Liferay. Zo ondersteunen we organisaties bij ontwerp en implementatie en bieden we hulp bij het opzetten en inrichten van goede hostingomgevingen. En waar gewenst nemen we ook het volledig beheer over, van hosting en monitoring tot patchen van de software.

Om dit goed te doen heeft Proteon een aantal gecertificeerde Liferayspecialisten in dienst als consultant voor implementatie en voor beheer.

Mede hierom ondersteunt en adviseert Proteon ondermeer Kluwer, Avans hogescholen en Surfnet bij het succesvol toepassen van Liferay.

Geïnteresseerd in Liferay Enterprise Managed Hosting?

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.