Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay Consultancy

Proteon biedt Liferay consultancy. Als steuntje in de rug, als actieve partner in uw ontwikkelproces, of als vraagbaak, we staan voor u klaar.

Ervaring met ontwikkeling

Liferay_logo-large.jpgProteon heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van omgevingen gebaseerd op Liferay. We kunnen u dan ook goed adviseren tijdens de ontwerpfase, maar ook bij het ontwikkelen zelf. Bijvoorbeeld over de Best Practices voor development, of een goede manier om code te kunnen deployen en testen.

Ook helpen we graag mee om uw project een succes te maken, door actief mee te ontwikkelen. We hebben daarvoor een aantal gediplomeerde ontwikkelaars in dienst. Ondermeer Avans, Deltares en Kluwer maken al dankbaar gebruik van onze hulp.

Ondersteuning bij hosting en beheer

U heeft een mooie omgeving opgebouwd, maar dan komt het moment dat deze ook moet worden uitgerold voor alle gebruikers. En dat is nog niet zo heel eenvoudig.

Een goede hostingomgeving biedt niet alleen een infrastructuur die past bij uw verwachte gebruik, maar is ook goed beheerbaar, wat de stabiliteit en beschikbaarheid ten goede komt.

Proteon biedt ondersteuning, kennis en begeleiding bij het opzetten van een goede hostinginfrastructuur en leidt indien gewenst ook uw beheerders op. We kijken daarbij naar de verwachte belasting en zetten met plezier de juiste hostingomgeving op, van klein tot groot, van een enkele instance tot een groot cluster van servers.

We kunnen u ook alle zorgen uit handen nemen; we bieden zowel remote beheer binnen uw interne hostingomgeving als volledige managed hosting aan; u heeft dan helemaal geen omkijken meer naar het onderhoud van uw installatie.

Geïnteresseerd in Liferay consultancy?

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.