Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Drupal Managed Hosting

Met de Managed Drupal hostingservices van Proteon schittert uw site!

De Drupal hostingservices van Proteon gaan aanzienlijk verder dan bij de gemiddelde hoster. Wij bieden namelijk zowel een geoptimaliseerd hostingplatform als een volledige beheerservice. Samen zorgt dit ervoor dat uw site sneller draait en betrouwbaarder is dan bij welke hoster ook.

Geoptimaliseerd voor Drupal - Ook Drupal 7!

Onze hostingomgeving is speciaal geoptimaliseerd voor Drupal. De optimalisatie is deels technisch, deels functioneel. Zo hebben wij onze deploymentprocessen geautomatiseerd en aangepast op de eisen die Drupal stelt, waardoor dit niet alleen reproduceerbaar maar ook voorspelbaar is.

Op technisch vlak leveren we een platform dat zowel de basis PHP omgeving optimaliseert (ondermeer door het gebruik van een PHP versneller) als de relevante Drupal aanpassingen doorvoert (denk hierbij aan caching en module optimalisatie).

Daarnaast behoort ook een verbeterde zoekfunctie op basis van Solr tot de standaardmogelijkheden. Dit levert zowel een hogere snelheid als een verbetering van de kwaliteit van de site op. Uiteraard zorgt Proteon voor de configuratie van Solr en de beschikbaarheid van de Drupal modules.

Als een van de eersten in Europa hebben we ook Drupal 7 geadopteerd, waardoor we in staat zijn om vanaf het moment van introductie van Drupal 7 ook hiervoor betrouwbare managed hosting te leveren.

Volledig beheerde hosting

De hostingomgeving is niet alleen snel, maar ook betrouwbaar. Dat bereiken we door gestandaardiseerd en gedegen te werk te gaan: Onze processen beschrijven zowel deployment als beheer, waardoor ons werk voorspelbaar wordt. Onderdeel van ons beheer is ons uitgebreide monitoringsysteem, dat controleert op zaken als beschikbaarheid èn correcte werking van uw site, de status van de serverinfrastructuur en zelfs de beschikbaarheid van nieuwe securityupdates. Zie eventueel onze pagina over ons Managed Hosting platform voor meer informatie.

Ons beheer zorgt voor rust en het vertrouwen dat uw site er is wanneer deze er moet zijn.

Voor onze enterprise Drupal klanten bieden we speciale Enterprise Drupal hosting.

Tevreden klanten

Onze managed hosting wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Zo verzorgen we de hosting van onder meer de Nederlandse Airmilesshop, de Shell VPower shop in opdracht van Nebus Loyalty en leveren we zelfs Solr expertise aan diverse partijen. Lees bijvoorbeeld ook eens over het beheer van de website Polyamorie.nl.

Actief binnen de community

Proteon draagt het Open Source gedachtengoed zelf ook actief uit. Zo zijn we aanwezig op alle belangrijke Drupal bijeenkomsten (de laatste is Drupalcon Chicago, begin maart 2011), sponsoren we met regelmaat dergelijke initiatieven (zoals de afgelopen Drupal Dev Days in Brussel) en organiseren we zelf ook met grote regelmaat Drupal community bijeenkomsten ter promotie van Drupal 7. Zie hiervoor ook www.drupal7meetup.nl, nieuwe bijeenkomsten worden hier als eerste gemeld. Hierdoor weten we wat er speelt en gaat spelen, zodat we altijd voorbereid zijn op wat gaat komen.

gearchiveerd onder: , ,
Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.