Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Drupal Enterprise Managed Hosting

Drupal wordt steeds vaker voor grote omgevingen ingezet. Dat vereist gespecialiseerde hosting die ingericht is op deze veeleisende sites. Proteon gaat nog een stap verder en levert ook het bijbehorende op maat gemaakte beheer. Varnish, APC, Pressflow, multisite en Solr hebben voor ons geen geheimen daarin.

Beheer is van groot belang

Een goede hostingomgeving is belangrijk, maar meer nog dan alleen de hostingomgeving drukt het beheer van die omgeving zijn stempel op de performance, beschikbaarheid en effectiviteit van uw site.

Proteon onderkent dit en levert enterprise-grade beheer.

Geschikt voor zware Drupal sites

Proteon heeft uitgebreide ervaringen met veeleisende Drupal sites. Onze kennis omvat dan ook alle onderdelen die daarbij passen, zoals optimalisatie van PHP door middel van APC, caching met Memcache en Varnish, speciale geoptimaliseerde omgevingen zoals Pressflow, de Solr zoekmachine, en nog veel meer. En indien nodig bouwen we clusters van servers om te voldoen aan uw eisen.

In samenwerking met de klant ontwerpen wij een hostingomgeving die past bij uw eisen. We letten daarbij op het verwachte bezoekersprofiel, implementeren relevante cachingstrategieƫn en richten een beheerstraat in volgens het OTAP principe: in elk geval leveren we gescheiden Acceptatie- en Productieomgevingen, naar wens bieden we ook een Ontwikkel- en Testplatform.

Onze beheerders nemen daarna het voortouw in handen, en configureren checks voor kritische onderdelen van de hostingomgeving, waaronder beschikbaarheid en snelheid van uw site(s), beschikbare diskruimte en belasting van het systeem.

Patchmanagement en monitoring

Uw site dient te draaien. Wij zorgen daarvoor, ondermeer door het tijdig installeren van Drupal security patches, continue monitoring van uw applicaties en het bieden van releasemanagement waarbij wij volgens een vooraf gedefinieerd proces nieuwe releases plaatsen.

Klaar voor Drupal 7

Drupal 7, de nieuwe versie, stelt eigen eisen aan hostingomgevingen. Uiteraard zijn we daarop voorbereid, waardoor u met vertrouwen ook uw nieuwe Drupal 7 site aan ons in beheer kunt geven.

Referenties

Ondermeer Nebus Loyalty met de websites van de Airmiles Shop en de Shell V-Power club, zijn u al voorgegaan; meer referenties leveren we u graag op verzoek.

gearchiveerd onder: , ,
Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.