Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Drupal 7 - Klaar voor de toekomst

1000 Ontwikkelaars, 3 jaar en 248 releaseparties in 88 landen verder is Drupal 7 gelanceerd: De beste Drupal release tot nu toe.

Druplicon communityNiet zonder reden is de Drupal community trots: de nieuwe versie is indrukwekkend op heel veel vlakken.

Indrukwekkende getallen, indrukwekkende functionaliteit

Meer dan 1000 ontwikkelaars hebben drie jaar lang gewerkt aan niet alleen functionaliteit, maar ook aan alles wat Drupal geschikt maakt om ook door het bedrijfsleven grootschalig omarmd te worden.

Zo kent het systeem een sterk verbeterde database ondersteuning, een veel gebruikersvriendelijker werkomgeving en wordt Drupal 7 standaard met een hele schare aan zogeheten unit tests geleverd.

Indrukwekkend beheer

Een goed systeem vraagt ook om goed beheer. Drupal 7 stelt wat dat betreft meer eisen dan zijn voorgangers aan de hosting- en beheeromgeving; eisen waar Proteon op voorbereid is.

Onze beheerders hebben speciaal voor Drupal 7 een hostingomgeving opgezet, die alle componenten bevat om van uw omgeving een succes te maken.

Wat trefwoorden: PHP accelerator, Drush, Varnish, ondersteuning voor Solr, keuze uit diverse databases waaronder MySQL, PostgreSQL en NoSQL-gebaseerde oplossingen, deployment faciliteiten en code versiebeheer.

Ook niet-technisch is Proteon klaar voor Drupal 7 en uw site: We bieden Service Level Agreements op drie niveau's bij elke omgeving, we installeren patches en updates voor de Drupal core en geselecteerde modules, kunnen voor u een volledige OTAP-straat opzetten en bieden uitgebreide ondersteuning tijdens zowel ontwerp als gebruik.

Beheer op maat

Niet elke omgeving is even groot, daarom bieden we oplossingen op maat. Van eenvoudige virtual private servers tot clusters, we leveren u een omgeving die past bij uw eisen. En als het succes van uw site toeneemt, groeien wij met u mee.

Meer weten over onze diensten

gearchiveerd onder: ,
Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.