Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Personal tools
Onderdelen

Liferay event

Proteon en Finalist organiseren op 17 mei 2011 het tweede Nederlandstalige Liferay community event. Liferay is een open source portal oplossing voor de realisatie van websites en intranetten.
Wanneer 17-05-2011
van 16:00 tot 20:30
Waar Finalist, Stationsplein 45 A4.191, Rotterdam
Naam
Telefoonnummer +31 6 8128 9271
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Na het geslaagde eerste Nederlandstalige community event eind november 2010 bundelen Proteon en Finalist wederom hun krachten om Liferay geïnteresseerden, ontwikkelaars, websitebeheerders en gebruikers een platform te geven om praktijkervaringen en de laatste ontwikkelingen rondom Liferay uit te wisselen.

Inschrijven

U kunt zich via de website van Finalist inschrijven.

Over dit event

Liferay is een geavanceerde portal oplossing die wereldwijd steeds meer wordt ingezet bij zowel kleine als grote organisaties. Liferay is het alternatief voor Microsoft Sharepoint. Finalist en Proteon zetten Liferay veelvuldig in voor hun klanten. Beide organisaties hebben Liferay omarmt omdat de kwalitatief hoogstaande open source portal bijzonder geschikt is voor zowel de zakelijke als non-profit markt. Zij zien Liferay als een belangrijk onderdeel in hun aanbod van open source content management oplossingen.

Met meer dan veertig deelnemers, was de opkomst tijdens het eerste community event groot. Daarom is er voor de tweede editie gekozen om zowel een business als technology track in het programma te verwerken. Toonaangevende organisaties schotelen in de business track praktijkervaringen met Liferay voor. De technoloy track gaat in op de laatste technologische ontwikkelingen van Liferay, maar biedt ook drie open discussiemomenten waarbij de onderwerpen gekozen worden door middel van het open space format. Iedereen kan zijn onderwerp aandragen en bijvoorbeeld de discussie over Open Social en Liferay, Social Office of de laatste ontwikkelingen rondom Liferay 6.1 starten.

Programma

Het programma bestaat uit twee tracks. Een business track met de nadruk op de business case achter het gebruik van Liferay en de ervaringen met implementaties, gebruik en beheer. In de technology track staat de technische aspecten van het gebruik van Liferay centraal.

TijdBusiness trackTechnology track
16:00 --- Welkom ---
16:10 Ministerie van Economische Zaken -
Antwoord voor Bedrijven
Latest Liferay Technology
16:40 SURFnet Liferay Enterprise Hosting
17:10 Partij van de Arbeid SURFnet, Open Social en SAML2
17:40 --- Soep en broodjes ---
18:30 Avans Hogeschool Open Space 1
19:00 Deltares Open Space 2
19:30 Kluwer Open Space 3
20:00 --- Borrel ---

Kosten

Er zijn geen kosten voor deelnemers aan het Liferay community event.

Over de organisatie

Proteon LogoProteon is opgericht in 1995 als sping-off van de Technische Universiteit Delft. Sinds de oprichting heeft Proteon een grote ontwikkeling doorgemaakt en zich gespecialiseerd in enterprise managed hosting en de ontwikkeling van open source portals en community's. Proteon bestaat uit 22 medewerkers verspreid over Nederland, Rusland en Argentinië. Het hoofdkantoor van Proteon is sinds de start van de onderneming gevestigd in Delft, nabij Rotterdam. Klik verder voor meer informatie over Proteon en Liferay.

Finalist LogoFinalist verleent de IT diensten consultancy, projecten en applicatiebeheer. Wij zijn vooral gespecialiseerd in open source en open standaarden en werken met Java, PHP en Ruby als programmeertaal. Onze missie is onze klanten te helpen bij het behalen en behouden van concurrentievoordeel door het succesvol ontwikkelen en implementeren van de beste IT oplossingen. Dit doen we voor vijf specialismen: Enterprise Content Management, Geografische Informatiesystemen & Augmented Reality, Applicatie-integratie, Rapid Application Development en Enterprise Application Development. Ruime ervaring en passie voor softwareontwikkeling zorgt ervoor dat we de expertise van de nieuwste technologie beheersen en met visie snel en zorgvuldig in kunnen zetten.
Finalist werd in 1988 opgericht. In Nederland werkt Finalist met 60 collega’s verdeeld over kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Voor meer informatie bezoekt u: www.finalist.nl

Contactgegevens

Postadres
Spaces, De Rode Olifant
Zuid-Hollandlaan 7
2596AL The Hague

Routeplanner

Telefoon
(ma-vr 0800-1800 CET/CEST)

Liferay Actie
Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.